ISO 2400 Fototentoonstelling eind mei

ISO 2400 Fototentoonstelling eind mei Foto: ISO 2400
vrijdag, 13 mei, 2022

Beste fotoliefhebbers, sponsors & sympathisanten,

Als we in mei niet meer mogen maaien, wat moeten we dan doen?

Voor ons is het simpel: met fotografie bezig zijn natuurlijk! Hopelijk wordt het dan een “win – win” zoals ze zeggen. Door niet te maaien komen er meer mooie bloemen, insecten en landschappen en hebben wij meteen meer onderwerpen om te fotograferen. En wie weet een deel foto’s die op één of andere manier mooi bij elkaar passen.
We kunnen er dan een “drieluik” van maken. Want daar zijn we momenteel volop mee bezig en de resultaten laten we maar wat graag aan u zien! Benieuwd? Kom dan zeker een kijkje nemen op onze “tussendoortentoonstelling” op 28 en 29 mei in CC ‘t Getouw te Mol. Telkens tussen 10:00 uur en 16:00 uur exposeren we er dan onder het thema “drieluiken”.

Aangezien het niet onze jaarlijkse “grote” tentoonstelling is, wordt alleen de expositieruimte gebruikt en kunnen we u er spijtig genoeg geen natje en droogje aanbieden, maar de werken gaan er niet minder om zijn en ruimte voor een gezellige babbel is er sowieso..

Trouwens, zin om deel te worden van onze club? Kwestie van contact op te nemen met één van de leden of via ons mailadres (Mol.iso2400@gmail.com) of via het contactformulier op onze website.

In ieder geval hopen we u weldra “live” te ontmoeten.

Tot dan

Herwig Stienaers
Voorzitter ISO-2400