Bvb: 07/06/2020
Bvb: 07/06/2020

Inspraakmoment kinderen heraanleg Rijtenhof

Kinderen welkom op inspraakmoment herinrichting plein Rijtenhof

De jeugd- en sportdienst organiseert een inspraakmoment over de herinrichting van het Rijtenhof. Alle kinderen uit de buurt zijn welkom! We starten om 14 uur op het plein Rijtenhof in Millegem. Het einde is voorzien om 16 uur. De resultaten van het inspraakmoment worden later meegenomen naar de ontwerper. Meer info vind je op het online platformwww.gemeentemol.be/rijtenhof .

Tijdens het inspraakmoment delen we de kinderen op in groepjes. Daarna gaan ze aan de slag met picto-play. Picto-play is een methodiek om kinderen en jongeren publieke (speel)ruimte te laten ontwerpen. Aan de hand van speelse icoontjes kunnen kinderen zelf ontwerpen maken én afwegen welke keuzes ze maken.

Het Rijtenhof is een groot plein in Millegem, gelegen tussen de Arendstraat, Bosduifstraat en Rijtenhof. Het grote grasveld heeft nu twee petanquebanen en enkele bomen. Vanuit de jeugd- en sportdienst bekijkt het gemeentebestuur hoe we dit plein kunnen herinrichten. We willen de inrichting van het plein zoveel mogelijk afstemmen op de wensen en noden van de buurt. Wil je er voetballen, picknicken, petanquen,… ? We horen het graag!

Op 19 september vond ook al een infoavond plaats voor volwassenen. Een 30-tal buurtbewoners en vertegenwoordigers van verenigingen waren aanwezig. Na een presentatie gingen zij zelf aan de slag om hun ideeën voor het plein op te lijsten. De presentatie en de resultaten vind je op het online platformwww.gemeentemol.be/rijtenhof .

Info

Datum
wo 9 okt 2019
Uren14 - 16 uur
Organisator
Jeugddienst
Prijs

Gratis

Locatie

Rijtenhof
Rijtenhof z/n

Contactinformatie