Zilvermeer maakt zich klaar voor zomervakantie in eigen land

dinsdag, 5 mei, 2020

Vlaams minister van Toerisme voorziet via Toerisme Vlaanderen € 24.553 subsidies voor de camping van Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer. “Als onze toeristische ondernemers zelfs in deze moeilijke tijden blijven investeren in hun logies geven we graag een stevige duw in de rug. Zo versterken we het logiesaanbod in Mol en bereiden we ons voor op de herstart van de toeristische sector in eigen land”, zegt minister Zuhal Demir.

Ook in deze financieel onzekere tijden blijven vele uitbaters van logies investeren in hun verblijf. Vlaams minister van Toerisme Zuhal Demir wil Vlaanderen klaarstomen voor een vakantie in eigen land en geeft Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol daarom 24.553 euro subsidies om hun verblijf een upgrade te geven. Op die manier kunnen de uitbaters werk maken van goed uitgebouwde camperplaatsen.

Mols Schepen van Toerisme Hans De Groof (N-VA) is zeer tevreden met de steun vanuit Vlaanderen. “De Vlaming zal zijn of haar vakantie massaal doorbrengen in eigen land. Dat biedt een enorme opportuniteit voor onze gemeente om de vele troeven waarover we beschikken in de kijker te zetten. Met deze steun voor het Zilvermeer verzekeren we toeristen volgende zomer en nadien van een aangenaam verblijf in onze gemeente.”

Meer info: 
Vlaamse regering
Bron: 
VLAAMS MINISTER VAN JUSTITIE EN HANDHAVING, OMGEVING, ENERGIE EN TOERISME ZUHAL DEMIR