Laat onze handelaars niet vallen: steun hen NU financieel met ’t Mols Kadoke

dinsdag, 31 maart, 2020

Laat onze handelaars niet vallen: steun hen NU financieel met ’t Mols Kadoke

Door nu online een Mols Kadoke te kopen, kan je onze zwaar getroffen handelaars op verschillende manieren steunen. We lanceren de webshop www.gemeentemol.be/molskadoke speciaal nu om online onze lokale handelaars te steunen! Koop een Mols Kadoke van 10, 15 of 50 euro en kies voor één van de vier opties: cadeau doen aan iemand, opkopen in een lokale webshop, inwisselen voor een bon van de handelaar zelf of hét ultieme steungebaar: als gift schenken aan een handelaar. Met deze actie hopen we een stukje de acute financiële nood te kunnen opvangen. Alle beetjes helpen…

Door de voorzorgsmaatregelen voor het coronavirus moeten alle niet-voedingswinkels de deuren sluiten. Ondanks het feit dat deze lokale handelaars een groot aantal vaste kosten moeten blijven betalen, komt er amper tot niets binnen. Het gemeentebestuur, de Molse Handelaarsvereniging en de handelaars blijven niet bij de pakken zitten en slaan de handen in elkaar. Door te werken met onze nieuwe cadeaubon ’t Mols Kadoke blijft het geld binnen onze lokale economie en beschermen we maximaal onze handelaars en onze waardevolle  onze handelskernen.

Hoe kan jij onze handelaars helpen?

Stap één: Je koopt een Mols Kadoke van 10, 15 of 50 euro, vanaf dan heb je vier duidelijke keuzes:

Je steunt achteraf:

1.    Je schenkt ‘t Mols Kadoke online aan een vriend of familielid, bijvoorbeeld voor een online verjaardagsfeestje.  Op die manier koop je niet via een buitenlandse webshop, maar steun je onze lokale economie. De Molse Kadokes die gekocht zijn tijdens de coronacrisis zijn niet één jaar, maar anderhalf jaar geldig.


Je steunt onmiddellijk:

2.    Je betaalt (online of via e-mail) met ’t Mols Kadoke in een lokale webshop van één van onze deelnemende handelaars. Zij mogen ook tijdens deze coronacrisis zelf een webshop opstarten met een leverservice (via koerier of door hen persoonlijk).
Bekijk de verschillende lokale webshops op www.gemeentemol.be/handelszakencorona

3.    Je ruilt ’t Mols Kadoke via e-mail in voor een eigen bon van een handelszaak. Op die manier komt er bij de handelaar meteen geld in ’t laatje en kan jij achteraf met de bon terecht in je favoriete handelszaak.

4.    Je stuurt ’t Mols Kadoke  via e-mail als gift naar de handelaar via mail. Zij kunnen dit Mols Kadoke meteen inruilen en ontvangen zo snel mogelijk de financiële steun.

Bekijk de lijst met deelnemers hier. Deze updaten we voortdurend.

 


Dit bericht is onderhevig aan volgende e-maildisclaimer: http://www.gemeentemol.be/disclaimer

Meer info: 
dienst lokale economie
014 33 08 98
Bron: 
SCHEPEN VOOR LOKALE ECONOMIE LIEVE HEURCKMANS